Youri Booster

Youri Booster was tijdens zijn studententijd op zoek naar een leuke salesfunctie waar hij zichzelf kon ontwikkelen. Samen met  een medestudent waren ze al bekend bij WIBA IT door een schoolproject. Anne belde hem na zijn schoolproject op of hij interesse had voor een nieuwe uitdaging en die pakte hij graag met beide handen aan!

Youri is begonnen als parttime New Business Manager bij WIBA IT. Om het vak beter te leren kennen, heeft hij in de eerste paar maanden gewerkt als recruiter. In deze functie heeft hij kennisgemaakt met de kandidaten, partners en opdrachtgevers van de organisatie. Hij merkte al snel dat hij een echte feeling had met het klantcontact en hij wilde dit graag uitbreiden. Zo is hij uiteindelijk Accountmanager geworden op de salesafdeling, een functie die op zijn lijf geschreven is.

Vrienden van Youri zouden hem omschrijven als ambitieuze, proactieve man die ook af en toe lui kan zijn. Zodra hij thuiskomt van werk, vindt hij het fijn om met zijn vriendin een serie te kijken op Netflix. Zijn vrienden beschrijven hem ook als een druk en ondernemend persoon. Hij neemt namelijk vaak het initiatief om leuke dingen te doen. Zo probeert hij regelmatig zijn vrienden mee te nemen voor een avondje gezelligheid (en dit pakt nog wel eens anders uit dan gedacht).

Youri wil graag nog naar landen zoals  Curaçao, Mexico en Cuba reizen. Deze landen spreken hem heel erg aan vanwege de cultuur, het eten en natuurlijk het lekkere, warme weer! Hij vindt het heerlijk om daar even tot rust te komen met een ijskoud biertje, maar tegelijkertijd vindt hij het ook leuk om daar de cultuur te leren kennen en om het land te zien.

Een ding wat wij nog niet wisten van Youri is dat hij heel goed is in het organiseren van evenementen. Vroeger heeft hij meerdere malen een groot landelijk voetbaltoernooi georganiseerd voor zijn vorige werkgever. Dit heeft hij helemaal in zijn uppie gedaan. Een prestatie van formaat waar zo ongeveer 200 man op af zijn gekomen.

- Wacht niet op een goede dag, maar maak er een -