Ben jij een PHP Developer die op freelance basis opereert? Heb jij nog niet het netwerk om opdrachten te vinden? Of spendeer je liever je tijd aan programmeren dan aan klanten werven? Dan is WIBA IT op zoek naar jou. Je wordt ingezet bij toonaangevende opdrachtgevers en ontvangt een marktconform uurtarief. Schrijf je in om op de hoogte te blijven van ICT vacatures voor PHP Developer.

Freelance PHP Developer

Jij kan een website verbeteren, maar ook software en automatiseringsprocessen. Jij kan lezen en schrijven met PHP en bent breed inzetbaar. Voor toonaangevende opdrachtgevers zijn wij regelmatig op zoek naar een freelance PHP Developer die van wanten weet. Doordat je komt te werken bij grote bedrijven als Rabobank of instanties als Provincie Gelderland kom je te werken met de nieuwste technieken. Onze klanten gaan voor resultaten.

Beste IT detacheerder van het jaar

Bij WIBA IT krijg je een vaste contactpersoon toegewezen die je altijd kunt bereiken als je vragen hebt over ICT vacatures, maar ook als je advies nodig hebt over het zzp-schap of hulp bij het aanpassen van je LinkedIn-profiel. Jouw contactpersoon helpt waar nodig. Niet voor niets is WIBA IT uitgeroepen tot beste IT detacheerder van 2015 door de Staffing Awards. WIBA IT streeft er naar om opdrachtgevers als zzp’ers bij elkaar te brengen zonder compromis. WIBA IT werkt alleen met zzp’ers en freelancers. Er is geen sprake van vast personeel die als eerste worden geplaatst bij ICT vacatures.

Uitstekende voorwaarden

Wil jij een marktconform uurtarief, werken met de nieuwste technieken en aan de slag bij toonaangevende bedrijven? Schrijf je dan in bij WIBA IT of bekijk alvast de openstaande ICT vacatures. Door je in te schrijven bij WIBA IT krijg je bericht wanneer er een opening is voor een PHP Developer.