Software Architect

Als software architect bij WIBA IT sta je voor uitdagingen bij toonaangevende opdrachtgevers. Werken met de nieuwste technieken is één van de vele voordelen die je geniet bij WIBA IT. Schrijf je dus vooral in en wij nemen contact met je op wanneer er een functie voor een software architect vacant is. Wij plaatsen onze software architecten rechtstreeks bij de eindklant.
Als software architect heb je inzicht, verstand van zaken en kan je goed omgaan met complexe structuren. Oftewel: je weet wat er nodig is om tot oplossingen te komen en om software zo goed mogelijk (door) te ontwikkelen. Niet voor niets ben je geïnteresseerd in IT detachering. WIBA IT is uitgeroepen tot ZZP bemiddelaar in de categorie IT detachering 2015. Een bewezen partner dus. Wij zoeken naar bewezen IT’ers voor opdrachten.
WIBA IT is een IT detacheringsbureau voor IT’ers die als zzp’er werkzaam zijn of willen gaan werken. Wij hebben niemand in vaste dienst, wij werken uitsluitend met zzp’ers. WIBA IT werkt voor toonaangevende opdrachtgevers. Klanten zijn onder andere Politie Amsterdam-Amstelland, Provincie Gelderland, USG People en Rabobank. Onze klanten zijn op zoek naar kwaliteit en daarom ben jij in de gelegenheid om gebruik te maken van de laatste technieken.

Wil werken bij toonaangevende opdrachtgevers en met de nieuwste technieken? Schrijf je dus vooral in en wij benaderen je zodra er een relevante opdracht beschikbaar is. Kom te werken bij grote bedrijven die voor kwaliteit gaan. Meer informatie nodig? Neem dan gerust contact op.