Test Automation

Hebben test automation voor jou geen geheimen? Kan jij de bekendere test software en tools wel dromen? Dan is WIBA IT op zoek naar jou. Wij zoeken test automation engineers voor toonaangevende opdrachtgevers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken en de test automation voor grote bedrijven verzorgen? Schrijf je dan in bij WIBA IT.
WIBA IT is uitgeroepen tot beste ZZP bemiddelaar in de categorie IT detachering. WIBA IT is er niet alleen voor de opdrachtgever, maar ook voor de zzp’er. Daarom krijg je bij WIBA IT een vast contactpersoon bij wie je terecht kunt voor vragen over een ICT vacature, maar ook voor hulp of advies. Bijvoorbeeld als je een nieuwe curriculum vitae wilt opstellen. Jouw contactpersoon helpt graag waar nodig. Het maakt de communicatie een stuk persoonlijker en directer.
WIBA IT werkt alleen met zzp’ers. Wij bieden een marktconform uurtarief en onze opdrachtgevers zijn toonaangevende instanties en bedrijven die om kwaliteit geven. Een greep uit onze klanten zijn Rabobank, Provincie Gelderland en USG People. WIBA IT plaatst test automation engineers rechtstreeks bij de eindklant. Bij WIBA IT is er geen langdurige detachering trajecten langs meerdere partijen die lang duren. Wij zoeken zzp’ers die hun sporen hebben verdiend en kiezen voor IT detachering om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Op zoek naar nieuwe uitdagingen op freelance basis? Schrijf je dan in bij WIBA IT. Wij hebben regelmatig werk voor test automation experts bij toonaangevende opdrachtgevers. Je komt te werken met de nieuwste technieken.