◄ Terug naar het overzicht

De tweede Gazelle award!

We hebben bij WIBA IT weer een award mogen ontvangen! Afgelopen dinsdag hebben wij de FD Gazelle Award van 2017 officieel in ontvangst mogen nemen.
 

Veel bedrijven

In de Stadsgehoorzaal in Leiden vond dit jaar de uitreiking van de FD Gazellen Awards 2017 plaats. Het was een drukbezochte dag met minstens 100 bedrijven die naast de individuele Award ook nog eens waren genomineerd voor een Bronzen, Zilveren of Gouden Award. Alleen de snelst groeiende bedrijven van 2017 maakte kans op één van deze Awards.
 

De uitreiking

WIBA IT heeft helaas geen van deze Awards in ontvangst mogen nemen. Deze prijzen gingen naar ondernemingen die een zeer explosieve groeiperiode (tot wel 1600%!) hebben meegemaakt het afgelopen jaar. De onderscheidingen voor deze ondernemingen zijn dan ook zeer terecht!
 
Ook dit jaar ging WIBA IT weer met een “gewone” FD Gazelle Award naar huis wat natuurlijk al een mooie bekroning is van de groei die de onderneming heeft meegemaakt in 2017. In de categorie middelgroot zijn we uiteindelijk geëindigd op de 40e plek.
 

Blijf op de hoogte

Ben jij ZZP’er, leverancier, klant of geïnteresseerd in hoe wij dagelijks de beste match voor IT maken? Blijf dan op de hoogte via onze Social Media kanalen! Klik op de balk rechts en volg ons op LinkedIn, Facebook en Twitter. Schrijf je ook meteen in om zo op de hoogte te blijven van alle leuke opdrachten bij WIBA IT!
 
Gazelle 2017 WIBA