Vacatures ICT

Ben jij zzp’er en op zoek naar vacatures ICT? Wil jij werken bij toonaangevende opdrachtgevers als Rabobank. USG People, Provincie Gelderland? Ben jij een IT’er met passie die graag werkt met de nieuwste technieken? Schrijf je dan in bij WIBA IT of bekijk de openstaande vacatures ICT. WIBA IT is uitgeroepen tot beste ZZP bemiddelaar in de categorie IT detachering. Wij werken niet alleen voor de opdrachtgevers, maar ook voor jou als ZZPer.

Bij WIBA IT zijn er altijd openstaande vacatures ICT bij toonaangevende opdrachtgevers. Je wordt rechtstreeks geplaatst bij eindklanten als Rabobank, USG People, Politie Amsterdam-Amstelland en meer. Onze zzp’ers komen in de unieke positie om met de nieuwste technieken te werken.
Als je op zoek bent naar vacatures ICT als zzp’er en je zelf het netwerk niet hebt, is IT detachering een uitstekende keuze. WIBA IT verschilt met andere IT detachering bemiddelingsbureaus doordat er alleen met zzp’ers gewerkt wordt en zzp’ers rechtstreeks bij de eindklant worden geplaatst. Bij WIBA IT krijg je een vast contactpersoon bij wie je terecht kunt met al je vragen of voor hulp en advies.
Wil jij werken bij toonaangevende opdrachtgevers tegen een marktconform uurtarief? Ben jij een IT’er in hart en nieren en wil jij werken met de nieuwste technieken? Bekijk dan de openstaande vacatures ICT of schrijf je meteen in om op de hoogte te blijven van nieuwe uitdagingen. WIBA IT is uitgeroepen tot ZZP bemiddel van 2015 in de categorie IT detachering en zorgt voor de juiste match tussen opdrachtgever en zzp’er.