Voor Freelancers

Alleen de meest uitdagende opdrachten aangaan waar je kan werken met de nieuwste technieken bij diverse soorten eindklanten. Dit klinkt voor veel freelancers als muziek in de oren. Veel intermediairs streven naar zulke opdrachten maar bij WIBA IT kunnen wij vol trots zeggen dat wij dit ook waar maken.

Bij WIBA IT stellen we alleen voor bij eindklanten, wij zijn de enige schakel in de inhuurketen waardoor wij zorg kunnen dragen voor de beste match. Wij gaan zorgvuldig om met de CV’s van onze kandidaten. Voorstellen doen we alleen met jouw toestemming en wanneer je weet om welke organisatie het gaat. Daarbij houden we rekening met je wensen en behoeftes. Wij zijn ook zeer duidelijk in de communicatie naar onze opdrachtgevers toe. Zo kom jij niet voor een verrassing te staan bij een intake. Bekijk hieronder wat WIBA IT voor jou als (startende) freelancer kan betekenen!

Opdrachten

Opdrachten

Bekijk hier alle opdrachten van WIBA IT!

Tips & Tricks

Tips & Tricks

Welke tips en tricks kan je gebruiken om meer indruk te maken bij een opdrachtgever?

Werkwijze

Werkwijze

Hoe zet WIBA IT zich in voor haar Freelancers?

Freelancer worden?

Freelancer worden?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Klik dan hier!

Wil jij werken met een betrouwbare partner voor toekomstige opdrachten? Neem dan contact met ons op via deze pagina! Ook kan je ons volgen op Facebook, en LinkedIn. Zo blijft je op de hoogte van interessante nieuwsberichten, blogs en meer!