Daarom WIBA IT!

Bent u als inhurende manager op zoek naar een betrouwbare partner voor de flexibele schil van uw afdeling? WIBA IT heeft gedurende haar 10-jarig bestaan al meer dan 85 opdrachtgevers geholpen bij het vinden van de juiste (interim) specialist(en). Als onafhankelijke intermediair streven wij ernaar om de beste match tussen vraag en aanbod op het gebied van IT professionals te maken.
WIBA IT werkt onafhankelijk, dit wil zeggen dat wij geen eigen IT specialisten in loondienst hebben voor mogelijke opdrachten. Doordat wij geen IT specialisten in loondienst hebben kunnen wij belangeloos de beste match maken door ons netwerk van freelancers en partners aan te wenden. Dit in tegenstelling tot detacheerders die afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van eigen personeel.
Met een netwerk van duizenden freelancers en honderden gespecialiseerde partners kunnen wij binnen enkele werkdagen intake waardige kandidaten voorstellen. WIBA IT streeft ernaar om zo snel mogelijk kandidaten te introduceren zonder daarbij de persoonlijke match tussen kandidaat en opdrachtgever uit het oog te verliezen.
WIBA IT stelt kandidaten alleen voor bij eindklanten. Kandidaten zijn freelancers of werknemers van een gespecialiseerde partners die direct in contact staan met WIBA IT. Hierdoor zal er nooit meer dan één tussenschakel zijn wat zorgt voor een optimale communicatie, gunstige tarieven en kandidaten die écht passen. Zo kan WIBA IT echt van toegevoegde waarde zijn voor opdrachtgevers en kandidaten.  
De toegevoegde waarde van onze dienstverlening heeft zich meerdere keren bewezen. Dit blijkt uit de referenties op ratecard die gegeven zijn door gewaardeerde kandidaten en opdrachtgevers. Daarnaast is WIBA IT in de loop der jaren genomineerd voor meerdere awards en hebben we er zelfs een aantal gewonnen.  

Erkenning

 Al het eerder genoemde uit zich in het tastbare feit dat WIBA IT al meerdere prijzen en nominaties in ontvangst heeft mogen nemen en mag zich zelfs de beste zzp-bemiddelaar 2015/2016 in de categorie IT-detachering noemen!   

fd.GAZELLEN 2017 logo
Heeft u een capaciteitstekort? Of heeft u behoefte aan vakmanschap voor uw project? Laat ons dan de perfecte match voor u zoeken! Neem snel contact met ons op door te bellen naar +31 (0)10 840 9999 of stuur een mail naar opdracht@wiba-it.nl.

U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Facebook, zo blijft u op de hoogte van al het nieuws van WIBA IT!