IT specialisten op maat

Op maat werken en kwaliteit leveren binnen 48 uur. Dat zijn wij – WIBA IT – een onafhankelijke IT intermediair. Al jaren leveren wij verschillende hoogopgeleide IT specialisten aan zowel mkb’s als corporate organisaties. Onze focus ligt op het vinden van de beste match tussen de opdrachtgever en een IT specialist. We richten op het aanleveren van developers, architecten, analisten, testers, beheerders, scrum masters en IT managers. Uiteraard pakken we ook andere aanvragen op.

Doordat wij onafhankelijk werken, hebben wij geen eigen IT specialisten in loondienst. Met een netwerk van duizenden IT freelancers en honderden gespecialiseerde partners kunnen wij binnen enkele werkdagen intake waardige kandidaten voorstellen. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk kandidaten te introduceren zonder daarbij de persoonlijke match tussen kandidaat en opdrachtgever uit het oog te verliezen.

Bij WIBA IT draait het om kwaliteit, onafhankelijkheid en persoonlijke aandacht. Het team van bestaat uit een variëteit van professionele en toegewijde personen. Onze collega’s hebben een frisse kijk op het leveren van IT specialisten en de daarbij behorende IT opdrachten. Met meer dan 100 tevreden klanten, verschillende awards en nominaties, staan wij voor kwaliteit en de beste match voor IT.

  • Onafhankelijkheid

Wij hebben geen eigen IT specialisten in loondienst. Daardoor kunnen wij belangeloos de beste match maken door ons netwerk van freelancers en partners aan te wenden.

  • Kwaliteit

WIBA IT focust op het Software Development Lifecycle traject waardoor wij de beste IT specialisten kunnen leveren aan de klanten.

  • Snelheid

Wij vinden snel schakelen binnen onze branche erg belangrijk. Daarom streven wij ernaar om binnen 48 uur de kandidaten voor te stellen aan onze klanten.

  • Groot netwerk

Door de jaren heen heeft WIBA IT een groot extern netwerk opgebouwd. Een geweldig netwerk van directe eindklanten, freelance IT specialisten en toegewijde partners.

Wil  je op korte termijn een IT specialist inhuren of heb je behoefte aan vakmanschap voor jouw project? Laat ons dan de perfecte match voor jou zoeken! Neem snel contact met ons op door te bellen naar 010 899 0108 of stuur ons hieronder een bericht.
Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan WIBA IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

WIBA IT heeft in de afgelopen jaren diverse awards en nominaties  in ontvangst mogen nemen. Hieronder vind je een lijst met gewonnen prijzen:

– “Beste zzp Bemiddelaar” bij de Staffing Awards (2015)
– “FD Gazelle Award” bij de FD Gazellen Awards (2016, 2017)
– “Beste Recruiter in de categorie ICT – Gözde Yilmaz” (2019)

Hier zijn de awards waarvoor WIBA IT was genomineerd:

– “Beste zzp bemiddelaar” bij de Staffing Awards (2014, 2015, 2016, 2018 & 2019)
– “Beste ICT Detachering” bij de Computable Awards (2016)
– “FD Gazellen Award – Middelgroot” bij de FD Gazellen Awards (2016, 2017)