Welke IT specialisten hebben we in ons netwerk?

WIBA IT is gespecialiseerd in het volledige Software Development Life Cycle Model (SDLC). Dat betekent dat we totale ontzorging bieden voor alle fases van dit model: planning ontwerp, implementatie, testfase, onderhoud, projectmanagement en meer. We hebben een diverse aanbod aan mogelijkheden. Heb je altijd al als test automatiseerder willen werken bij een toonaangevende opdrachtgever? Of wil jij als front-end developer nieuwe applicaties opzetten? Waar je krachten ook liggen, WIBA IT zorgt er voor dat jij op de juiste plek zit!

Heb je capaciteit tekort of ben je op zoek naar externe expertise? Of zoek je een leuke opdracht? Zie hieronder een impressie van de mogelijkheden die je hebt bij WIBA IT.

Wil je een freelancer worden? Blijf dan lezen

Ben je op zoek naar je volgende opdracht? Bekijk dan wat we te bieden hebben. Mocht je toch meer vragen hebben over wat we doen en hoe we jou kunnen helpen, neem dan contact met ons door te bellen op 010 899 0108 of laat een berichtje hieronder.


Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan WIBA IT om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.