Android developer

Android is een opensourceplatform welk wordt gebruikt op maar liefst 900 miljoen apparaten. Dagelijks worden er anderhalf miljoen telefoons met Android geactiveerd. Het platform blijft enorm groeien en de vraag naar ontwikkelaars is dan ook enorm.

Ben jij een Android developer die ontwikkelen niet alleen ziet als werk, maar ook als hobby? Die graag werkt met de nieuwste API’s? Dan ben je bij WIBA IT aan het juiste adres. Wij werken voor toonaangevende opdrachtgevers die voor kwaliteit gaan.

Als Android developer weet je wat er nodig is om een Android app tot een succes te maken. Je zet je elke dag vol in voor de te ontwikkelen applicatie. WIBA IT weet hoe detachering tot een succes gemaakt kan worden. Door niet alleen oog te hebben voor de opdrachtgever, maar ook voor de zzp’er.

Bij WIBA IT krijg je een vast contactpersoon toegewezen. Je kunt bij jouw persoonlijke contactpersoon terecht voor vragen, maar ook advies. Bijvoorbeeld over je LinkedIn-profiel of administratieve vraagstukken. Daarnaast is de organisatie ook genomineerd voor andere mooie Awards.

Ben jij een Android developer met ervaring die graag werkt met de nieuwste technieken? Schrijf je dan in bij WIBA IT. Wij werken alleen met zzp’ers. Bij ons geen personeel in vaste dienst aan wie voorrang wordt verleend. De beste man wordt op iedere positie gezet. Door je in onze database in te schrijven, blijf je op de hoogte van nieuwste opdrachten. Bellen naar WIBA IT kan natuurlijk ook via 010 840 9999.