App ontwikkelaar

Weet jij alles van applicaties? Kan jij een app ontwikkelen waarbij je rekening houdt met de eindgebruiker en de technische kant? Misschien dat wij dan iets voor elkaar kunnen betekenen. Wij zijn WIBA IT, een IT detachering bemiddelingsbureau. WIBA IT plaatst de juiste IT’er bij de juiste opdrachtgever. Niets meer en niets minder. Wij weten feilloos de juiste matches te maken tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers en zzp’ers. WIBA IT zoekt altijd goede APP ontwikkelaars om onze klanten te voorzien van kwaliteit.

Ben jij een app ontwikkelaar die geniet van zijn werk? Die graag werkt met de nieuwste technieken? Dan ben je bij WIBA IT aan het juiste adres. Wij werken voor toonaangevende opdrachtgevers die voor kwaliteit gaan.

Als app ontwikkelaar weet je wat er nodig is om een applicatie tot een succes te maken. WIBA IT weet hoe detachering tot een succes gemaakt kan worden. Door niet alleen oog te hebben voor de opdrachtgever, maar ook voor de zzp’er. Bij WIBA IT krijg je een vast contactpersoon toegewezen. Je kunt bij jouw persoonlijke contactpersoon terecht voor vragen, maar ook advies. Bijvoorbeeld over je LinkedIn profiel of administratieve vraagstukken. Daarnaast is de organisatie ook genomineerd voor verschillende Awards.

Ben jij een app ontwikkelaar met ervaring die graag werkt met de nieuwste technieken? Schrijf je dan in bij WIBA IT. Wij werken alleen met zzp’ers. Bij ons hebben wij geen personeel in vaste dienst aan wie voorrang wordt verleend. De beste man wordt op iedere positie gezet. Door je in onze database in te schrijven, blijf je op de hoogte van nieuwe uitdagingen. Bellen naar WIBA IT kan natuurlijk ook via 010 840 9999.