Applicatiebeheerder

Weet jij alles van applicaties? Weet jij wat er nodig is om een applicatie te onderhouden en te beheren? Oftewel: ben jij een doorgewinterde applicatiebeheerder? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn WIBA IT, een IT detacheringsbureau voor freelance IT’ers. Voor een goede applicatiebeheerder die zowel technisch als functioneel is aangelegd, is er altijd vraag naar. Schrijf je nu in en wij contacteren je wanneer er een functie vrijkomt die goed past bij jouw kennis en ervaringen.

WIBA IT werkt voor toonaangevende opdrachtgevers als Rabobank, Kamer van koophandel, USG People en Provincie Gelderland. Onze klanten zoeken dikwijls een applicatiebeheerder om tijdelijk in te zetten in de organisatie. Wij plaatsen onze applicatiebeheerder rechtstreeks bij de eindklant. WIBA IT werkt hoofdzakelijk met zzp’ers. Er wordt dus geen voorrang verleend aan personeel in vaste dienst. Omdat je bij toonaangevende opdrachtgevers wordt ingezet, krijg je de kans om met de nieuwste technieken aan de slag te gaan. Passie voor het vak applicatiebeheerder is dan ook een vereiste.

WIBA IT helpt waar het kan. Niet alleen tijdens het detachering traject, maar ook erna. Bijvoorbeeld als je hulp nodig hebt met je curriculum vitae of als je vragen hebt over het zzp-schap. Niet voor niets is WIBA IT uitgeroepen tot zzp bemiddelaar van het jaar in de categorie IT detachering. Bij WIBA IT helpen wij niet alleen opdrachtgevers, maar ook zzp’ers. Beide partijen zijn even belangrijk voor WIBA IT.

Houd jij de laatste ontwikkelingen op het gebied van applicatiebeheer in de gaten? Kan jij WIBA IT op basis van je skills goed vertegenwoordigen bij onze opdrachtgevers? Wil jij graag werken met de nieuwste technieken? Dan zijn wij een match. Door je in onze database in te schrijven, blijf je op de hoogte van nieuwste opdrachten. Bellen naar WIBA IT kan natuurlijk ook via 010 840 9999.