Applicatieontwikkelaar

Weet jij alles van applicaties en het ontwikkelen ervan? Dan is WIBA IT op zoek naar jou. WIBA IT is een IT detacheringsbureau dat zzp’ers rechtstreeks bij toonaangevende opdrachtgevers plaatst. Voor een bewezen applicatieontwikkelaar is er op regelmatige basis werk. Schrijf je nu in om op de hoogte te blijven van uitdagende opdrachten voor een applicatieontwikkelaar.

WIBA IT is door Staffing Awards uitgeroepen tot zzp bemiddelaar van het jaar in de categorie IT detachering. WIBA IT plaatst de juiste IT’er bij diverse toonaangevende opdrachtgevers. Wij geven om onze opdrachtgevers, maar ook om onze zzp-ers. Omdat wij werken voor toonaangevende opdrachtgevers kom je te werken met de nieuwste technieken en zijn er uitdagende opdrachten.

Bij WIBA IT krijg je een vast contactpersoon toegewezen bij wie je altijd terecht kunt met vragen. Of je nou een vraag hebt over een opdracht, het IT detachering traject of hulp nodig hebt bij het updaten van je LinkedIn-profiel. Jouw contactpersoon van WIBA IT helpt graag. Persoonlijke en professionele ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel.

Ben jij applicatieontwikkelaar en zoek je freelance IT opdrachten? Werk jij graag met de nieuwste technieken en voor toonaangevende bedrijven? Schrijf je dan in bij WIBA IT en blijf op de hoogte van IT vacatures voor een applicatieontwikkelaar. Bellen naar WIBA IT kan natuurlijk ook via 010 840 9999. Wij plaatsen onze zzp’ers rechtstreeks bij de eindklant en maken geen gebruik van enige tussenkomst. Op deze manier houden we keten kort en overzichtelijk.