Blockchain developer

De Blockchain is als het ware een grootboek met balansen en transacties die geverifieerd worden door een decentrale partij. Deze decentrale partij bestaat uit alle deelnemers die van het netwerk gebruik maken. Hierdoor is niet één instantie of individu eigenaar van het netwerk, maar is niemand de eigenaar.

WIBA IT is een organisatie die staat voor snelheid en innovatie. De onderneming is genomineerd voor meerdere awards en werkt alleen met eindklanten. De organisatie mag toonaangevende bedrijven die interesse tonen in Blockchain technologie rekenen tot haar klanten. Als jij een ervaren ontwikkelaar bent die graag werkt met Blockchain technologie, ben je bij WIBA IT aan het juiste adres.

Bij WIBA IT word je nog ouderwets geholpen. Natuurlijk bij het zoeken van een nieuwe uitdaging, maar ook bij het opstellen van een curriculum vitae of het bijwerken van je LinkedIn profiel. Bij WIBA IT krijg je een vast contactpersoon bij wie je terecht kunt voor vraagstukken waarmee je worstelt of voor advies. Bijvoorbeeld wanneer je net als zzp’er bent begonnen en vragen hebt over aanverwante stukken. WIBA IT begeleidt niet alleen tijdens het IT detachering traject, maar helpt waar het kan.

Werken bij toonaangevende bedrijven, werken met de nieuwste technieken én, niet te vergeten, een marktconform salaris. WIBA IT werkt alleen met zzp’ers en freelancers. Er is dus geen sprake van werknemers met een vast contract aan wie voorrang wordt verleend. Ben jij een Blockchain developer en wil jij leuke opdrachten? Schrijf je dan nu in! Bellen naar WIBA IT kan natuurlijk ook via 010 840 9999