Delphi developer

Als Delphi developer kan jij lezen en schrijven in de programmeertaal van Embarcadero Delphi. Jij ontwikkelt en schrijft software die op meerdere platformen (desktop, mobile en web) te gebruiken zijn zonder herschreven te hoeven worden. Bedrijven zijn altijd op zoek naar goede Delphi developers om bedrijfssoftware te schrijven die breed inzetbaar is. WIBA IT werkt voor toonaangevende opdrachtgevers en heeft regelmatig werk voor een ervaren Delphi developer. Werk jij als zzp’er? Schrijf je dan nu in bij WIBA IT en blijf op de hoogte van de nieuwste IT vacatures voor Delphi developers.

Kan jij Delphi software ontwikkelen, implementeren en testen? Kan jij technische specificaties vertalen in Delphi-programmatuur? Dan is er bij WIBA IT op regelmatige basis freelance werk bij toonaangevende opdrachtgevers als Rabobank of USG People. Doordat je bij toonaangevende bedrijven komt te werken, zul je werken met de nieuwste technieken en technologieën.

WIBA IT is uitgeroepen best IT detacheerder van 2015 door de Staffing Awards. WIBA IT dus een bewezen partner en zoekt dan ook bewezen Delphi developers voor toonaangevende opdrachtgevers. Bij WIBA IT krijg je een vast contactpersoon toegewezen die jou helpt tijdens het IT detachering traject, maar ook bij vragen, hulp of advies. WIBA IT is er niet alleen voor de opdrachtgevers, maar ook voor de freelancers.

WIBA IT zoekt goede Delphi developers voor IT freelance opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers. Wil jij werken met de nieuwste technieken? Schrijf je dan nu in bij WIBA IT en blijf op de hoogte van nieuwe IT vacatures. Bellen naar WIBA IT kan natuurlijk ook via 010 840 9999.