Front-end developer

Een front-end developer weet creativiteit met functionaliteit te verenigen. Bij WIBA IT is er altijd plaats voor front-end developers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Wil jij werken bij toonaangevende bedrijven en gebruik maken van de allernieuwste technieken? Schrijf je dan nu in bij WIBA IT en blijf op de hoogte van de nieuwe IT opdrachten. 

WIBA IT is een ICT detachering bemiddelingsbureau dat is uitgeroepen tot beste zzp bemiddelaar van het jaar in de categorie IT Detachering. Wij plaatsen onze zzp’ers rechtstreeks bij de eindklant. Er komt dus geen tussenbedrijf aan te pas. WIBA IT werkt voor toonaangevende opdrachtgevers die ervaren front end developers zoeken die van wanten weten. Als jij een ervaren front end developer bent die graag werkt met de laatste technieken, ben je bij WIBA IT aan het juiste adres.

Bij WIBA IT word je nog ouderwets geholpen. Natuurlijk bij het zoeken van een nieuwe uitdaging, maar ook bij het opstellen van een curriculum vitae of het bijwerken van je LinkedIn profiel. Bij WIBA IT krijg je een vast contactpersoon bij wie je terecht kunt voor vraagstukken waarmee je worstelt of voor advies. Bijvoorbeeld wanneer je net als zzp’er bent begonnen en vragen hebt over aanverwante stukken. WIBA IT begeleidt niet alleen tijdens het IT detachering traject, maar helpt jou waar het bij kan.

Werken bij toonaangevende bedrijven, werken met de nieuwste technieken én, niet te vergeten, een marktconform salaris. Wat wij willen  is een front-end developer met bewezen kennis en ervaring. WIBA IT werkt alleen met zzp’ers en freelancers. Er is dus geen sprake van werknemers met een vast contract aan wie voorrang wordt verleend. Ben jij een front-end developer en wil jij leuke IT opdrachten? Schrijf je dan nu in. Bellen naar WIBA IT kan natuurlijk ook via 010 840 9999.