ICT automatisering

Denk jij alles te hebben gezien in de ICT automatisering? WIBA IT bewijst je graag het tegendeel. Door je in te schrijven bij WIBA IT maak je kans op opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers waar je te werken komt met de nieuwste technieken. Bij WIBA IT wordt zelfs de meest ervaren IT’er weer geprikkeld met nieuwe uitdagingen.

Bedrijfsprocessen weet jij naar de eenentwintigste eeuw te loodsen. Jij maakt een bedrijf beter en sneller dan ooit tevoren. Als ICT automatisering expert ben je onmisbaar bij ieder bedrijf. Werk jij graag mee aan de ICT automatisering van toonaangevende bedrijven? Dan ben je bij WIBA IT aan het juiste adres. Als IT freelancer wissel je uitdagingen af en dat komt de persoonlijke groei ten goede. Als innovator wil jij natuurlijk niet op één plek blijven zitten. WIBA IT is op zoek naar gedreven en ervaren zzp’ers om haar klanten te voorzien van bekwame IT specialisten.

Bij WIBA IT plaatsen wij ICT automatisering zzp’ers rechtstreeks bij de eindklant. Dat maakt het IT detachering traject een stuk minder complex en tijdverslindend. Wij werken alleen met freelancers. WIBA IT heeft geen personeel in vaste dienst die als eerst geplaatst moeten worden. Bij iedere ICT vacature wordt de beste kandidaat uitgekozen. Je komt als IT freelancer te werken bij toonaangevende opdrachtgevers als Rabobank en de Kamer van Koophandel. Kwaliteit is bij onze opdrachtgevers van het grootste belang. Hierdoor zal werken met nieuwe technieken eerder regel dan uitzondering zijn.

Een marktconform uurtarief, werken bij toonaangevende opdrachtgevers, een vast contactpersoon en werken met de nieuwste technieken. Dat is wat WIBA IT jou kan bieden. Kan jij WIBA IT ook het nodige bieden in de ICT automatisering? Schrijf je dan nu in en blijf op de hoogte van nieuwe uitdagingen. Bellen naar WIBA IT kan natuurlijk ook via 010 840 9999.