IT manager

WIBA IT zoekt regelmatig een IT manager om in te zetten bij één van onze klanten. Ben jij een ervaren IT manager en zzp’er? Schrijf je dan nu in bij de beste IT detacheringsbedrijf van Nederland.

Bij WIBA IT worden IT zzp’ers rechtstreeks ingezet bij de eindklant. Je komt te werken met de nieuwste technieken en met andere vakmensen. Een gezonde dosis passie voor het vak is dan ook een vereiste. Plezier maken en daarmee resultaten behalen is het streven van WIBA IT. Wij hebben regelmatig behoefte aan een IT manager om een project van één van onze opdrachtgevers in goede banen te leiden.

Een goede IT manager heeft managementvaardigheden, maar kan waar nodig ook de handen uit de mouw steken. Bij WIBA IT kom je te werken bij toonaangevende opdrachtgevers. Een greep uit onze klanten zijn Rabobank, USG People, Provincie Gelderland en Politie Amsterdam-Amstelland. Bij WIBA IT word je rechtstreeks bij de eindklant geposteerd. Er komen geen andere partijen aan te pas. WIBA IT werkt uitsluitend met IT zzp’ers en heeft geen IT’ers in vaste dienst.

Bij WIBA IT krijg je een vast contactpersoon bij wie je terecht kunt met al je vraagstukken. Zowel tijdens het detachering traject als erna. Het zijn één van de redenen waarom WIBA IT is uitgeroepen tot zzp bemiddelaar van het jaar in de categorie IT detachering. Ben jij een IT manager en zoek je IT freelance opdrachten? Schrijf je dan nu in en blijf op de hoogte van nieuwe uitdagende IT opdrachten bij toonaangevende werkgevers.