Linux developer

Als Linux developer kan jij lezen en schrijven met verschillende Linux distributies zoals Red Hat en Ubuntu. Jij ontwikkelt en schrijft software die op meerdere Unix-platformen te gebruiken zijn zonder herschreven te hoeven worden. Bedrijven zijn altijd op zoek naar goede Linux developers om software te schrijven die breed inzetbaar is. WIBA IT werkt voor toonaangevende opdrachtgevers en heeft regelmatig werk voor een ervaren Linux developer. Werk jij als zzp’er? Schrijf je dan in bij WIBA IT en blijf op de hoogte van nieuwe uitdagende IT vacatures voor Linux developer.

Kan jij aan klanten uitleggen wat GNU, POSIX of Perl is? Kan jij in verschillende Linux distributies ontwikkelen, implementeren en testen? Kan jij technische specificaties vertalen in Linux-programmatuur? Dan is er bij WIBA IT op regelmatige basis freelance werk bij toonaangevende opdrachtgevers zoals de Rabobank en Van Lanschot. Doordat je bij toonaangevende bedrijven komt te werken, zal je werken met de nieuwste technieken en technologieën.

WIBA IT is sinds 2007 actief in de IT sector. WIBA IT is een bewezen partner. In de loop van de jaren hebben wij meerdere nominaties en awards ontvangen. Zo waren wij uitgeroepen best IT-detacheerder van 2015 door de Staffing Awards. WIBA IT is er niet alleen voor de opdrachtgevers, maar ook voor de IT-freelancers.

WIBA IT werkt met freelance IT-specialisten. Wij zijn altijd op zoek naar goede Linux developers voor klussen bij diverse opdrachtgevers. Ben jij een Linux developer op zoek naar je volgende uitdaging? Schrijf je dan in bij WIBA IT en blijf op de hoogte van nieuwste IT vacatures.