.NET developer

Als .NET developer kan jij lezen en schrijven met het  .NET Framework. Jij ontwikkelt en schrijft software die op meerdere platformen te gebruiken zijn zonder herschreven te hoeven worden. Bedrijven zijn altijd op zoek naar goede .NET developers om bedrijfssoftware te schrijven die breed inzetbaar zijn. WIBA IT werkt voor toonaangevende opdrachtgevers en heeft regelmatig werk voor een ervaren .NET developer. Werk jij als zzp’er? Schrijf je dan in bij WIBA IT en blijf op de hoogte van nieuwe IT vacatures.

Kan jij aan klanten uitleggen wat ASP.NET, C++ of C# is? Kan jij .NET applicaties ontwikkelen, implementeren en testen? Kan jij technische specificaties vertalen in .NET-programmatuur? Dan is er bij WIBA IT op regelmatige basis freelance werk bij toonaangevende opdrachtgevers als Rabobank of USG People. Doordat je bij toonaangevende bedrijven komt te werken, zal je werken met de nieuwste technieken en technologieën.

WIBA IT is uitgeroepen best IT detacheerder van 2015 door de Staffing Awards. WIBA IT dus een bewezen partner en zoekt dan ook bewezen .NET developers voor toonaangevende opdrachtgevers. Bij WIBA IT krijg je een vast contactpersoon toegewezen die jou helpt tijdens het IT detachering traject, maar ook bij vragen, hulp of advies. WIBA IT is er niet alleen voor de opdrachtgevers, maar ook voor de freelancers.

WIBA IT zoekt goede .NET developers voor freelance klussen bij toonaangevende opdrachtgevers. Wil jij werken met de nieuwste technieken? Schrijf je dan in bij WIBA IT en blijf op de hoogte van nieuwe IT vacatures.