Software architect

Als software architect bij WIBA IT sta je open voor IT uitdagingen bij toonaangevende opdrachtgevers. Werken met de nieuwste technieken zijn één van de vele voordelen die je geniet bij WIBA IT. Schrijf je dus vooral in en wij nemen contact met je op wanneer er een functie voor een software architect beschikbaar is. Wij plaatsen onze software architecten rechtstreeks bij de eindklant.

Als software architect heb je inzicht, verstand van zaken en kan je goed omgaan met complexe structuren. Oftewel: je weet wat er nodig is om tot oplossingen te komen en om software zo goed mogelijk (door) te ontwikkelen. Niet voor niets ben je geïnteresseerd in IT detachering. WIBA IT is uitgeroepen tot zzp bemiddelaar in de categorie IT detachering 2015. Een bewezen partner dus.

WIBA IT is een IT detacheringsbureau voor IT’ers die als zzp’er werkzaam zijn of willen gaan werken. Wij hebben niemand in vaste dienst, wij werken uitsluitend met IT zzp’ers. WIBA IT werkt voor toonaangevende opdrachtgevers. Onze klanten zijn onder andere Politie Amsterdam-Amstelland, Provincie Gelderland, USG People en Rabobank. Ze zijn op zoek naar kwaliteit en daarom ben jij in de gelegenheid om gebruik te maken van de laatste technieken.

Wil werken bij toonaangevende opdrachtgevers en met de nieuwste technieken? Schrijf je dus vooral in en wij benaderen je zodra er een  IT opdracht beschikbaar is. Ben jij een software architect en wil jij leuke IT opdrachten uitvoeren via WIBA IT? Schrijf je dan nu in. Bellen naar WIBA IT kan natuurlijk ook via 010 840 9999.