Systeembeheerder

In de hedendaagse wereld waar IT infrastructuur niet meer weg te denken is wordt de systeembeheerder gezien als dé man/vrouw om de computersystemen binnen een organisatie draaiende te houden. De beheerder is onder andere verantwoordelijk voor het maken van back-ups, het installeren en updaten van softwarepakketten, het wijzigen/toevoegen/verwijderen van gebruikersinformatie en de beveiliging van het computernetwerk.

Een systeembeheerder is voornamelijk werkzaam bij bedrijven met enige omvang. Naast deze bedrijven kom je ook systeembeheerders tegen bij overheidsinstellingen, non-profitorganisaties, scholen en universiteiten. Collega’s van systeembeheerders zijn bijvoorbeeld Support Engineers, programmeurs en CIO’s.

WIBA IT is uitgeroepen als beste IT detacheerder van 2015 bij de Staffing Awards. Daarnaast is de organisatie genomineerd voor meerdere awards. Deze nominaties zijn een bevestiging van de inspanningen die WIBA IT verricht voor haar klanten en zzp’ers.

WIBA IT zoekt regelmatig naar goede systeembeheerders voor freelance klussen bij toonaangevende opdrachtgevers. Wil jij werken met de nieuwste technieken? Schrijf je dan in bij WIBA IT en blijf op de hoogte van nieuwe IT vacatures. Bellen naar WIBA IT kan natuurlijk ook via 010 840 9999.