System engineer

Jij kan als geen ander computersystemen modificeren en ontwikkelen zodat de automatisering van bedrijven met de nieuwste technieken werken. Jij koppelt functionaliteit aan gebruiksvriendelijkheid en weet hoe je een computersysteem moet onderhouden en verbeteren. Jij bent een system engineer. Ben jij een ervaren system engineer en werk jij op freelance basis? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn WIBA IT, een IT detachering bemiddelingsbureau voor aansprekende opdrachtgevers én jou als zzp’er.

WIBA IT is in 2015 uitgeroepen tot zzp bemiddelaar van het jaar in de categorie IT detachering en is een betrouwbare partner voor iedere system engineer die op zoek is naar IT freelance opdrachten. Misschien heb je nog niet de opdrachten en het netwerk om al je uren te vullen, of misschien ben je liever bezig met mooie computersystemen ontwikkelen dan klanten of opdrachten werven. Bij WIBA IT is er altijd plaats voor een goede system engineer. Wij plaatsen onze IT zzp’ers rechtstreeks bij de eindklant. WIBA IT werkt voor toonaangevende opdrachtgevers als Rabobank, Kamer van Koophandel en USG People.

Doordat onze klanten bestaan uit toonaangevende opdrachtgevers, zoeken wij naar de ervaren system engineers. Als je namens WIBA IT op locatie werkt bij een toonaangevende opdrachtgever ben je in de unieke gelegenheid om te werken met de laatste technieken. Ben jij iemand met passie voor zijn vak? Dan zal je met een grote glimlach naar je werk gaan. WIBA IT werkt alleen met IT zzp’ers, wij hebben geen IT’ers in vaste dienst die wij eerst moeten plaatsen bij klanten. Wij gaan voor de beste match voor zowel klant als zzp’er.

WIBA IT is altijd op zoek naar een goede en enthousiaste system engineer. Voel jij je geroepen en wil jij graag werken bij toonaangevende bedrijven en instanties tegen een marktconform uurtarief? Schrijf je dan nu in bij WIBA IT en blijf op de hoogte van nieuwe uitdagingen voor systeem engineers. Bellen naar WIBA IT kan natuurlijk ook via 010 840 9999.