Testmanager

Jij bent een goede testmanager en weet feilloos applicaties en informatiesystemen door een testtraject te loodsen. Jij houdt altijd het overzicht. Je weet hoe je om moet gaan met de budgettering, planning en organisatie van een testfase. Als testmanager geef je leiding aan een testteam en ben je het aanspreekpunt. Ben jij een ervaren testmanager en zzp’er? Dan is WIBA IT op zoek naar jou. Door je in te schrijven in onze database loop je geen kansen mis op een uitdagende IT freelance opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers.

Als testmanager ben je natuurlijk een IT’er in hart en nieren. Bij WIBA IT word je ingezet bij opdrachtgevers die voor kwaliteit gaan. Werken met de laatste technieken is dan ook eerder regel dan uitzondering. Het maakt freelance werken net dat beetje aangenamer. WIBA IT werkt alleen met IT zzp’ers. Er wordt dus geen voorrang verleend aan vast personeel, in deze zijn wij onafhankelijk. De meest geschikte testmanager wordt ingezet bij de desbetreffende klus.

WIBA IT werkt voor bedrijven en instanties als USG People, Rabobank, Provincie Gelderland en Politie Amsterdam-Amstelland. Je komt als testmanager dus te werken bij toonaangevende opdrachtgevers. Bij WIBA IT krijg je een vast contactpersoon bij wie je terechtkunt met alle vragen die je hebt. Denk hierbij aan het aanpassen van je cv of het updaten van je LinkedIn profiel. We helpen je graag.

Ben jij een testmanager met ervaring en bewezen kennis? Dan nodigen wij jou van harte uit om je in te schrijven bij WIBA IT. We houden je op de hoogte van de nieuwste IT opdrachten. Je wordt rechtstreeks bij de eindklant geplaatst, zonder inmenging van andere partijen. WIBA IT is uitgeroepen tot zzp bemiddelaar van het jaar in de categorie IT detachering. Je bent bij WIBA IT in bewezen goede handen. Bellen naar WIBA IT kan natuurlijk ook via 010 840 9999.