Op zoek naar een IT specialist?

Ben je op zoek naar een IT specialist of heb extra capaciteit bij jouw IT project nodig? Zoek dan niet verder! WIBA IT streeft ernaar om de allerbeste match te vinden voor jouw project en organisatie. Door gebruik te maken van een groot extern netwerk weten wij vrijwel altijd een IT specialist te vinden die aan jouw kwalificaties voldoet.
WIBA IT is een van de beste intermediars op gebied van IT.  De afgelopen 10 jaar zijn we voornamelijk gericht op de Software Development Life Cycle (SDLC) fasen, modellen, processen en methodieken. Omdat we niet verbonden zijn aan een beperking in het aantal specialisten, zijn er vrijwel op elk gesprek meerdere kandidaten op en is de keuze vaak ruim.

Onze focus ligt zowel op mkb’s als op corporate organisaties in diverse sectoren. Ons team zorgt ervoor dat je binnen 48 uur de beste match voor je opdracht hebt. Wij bieden meer dan detachering. Bij ons kan je het volgende verwachten:

  • snelle aanpak
  • maatwerkoplossing
  • flexibiliteit
  • beste match

Voor meer informatie over onze werkwijze lees hier. Ben je zelf op zoek naar een IT specialist en heb je interesse in wat we te bieden hebben? Onze collega Gregory Penney is klaar om je van dienst te zijn.

Gregory Penney - New Business Development Manager bij WIBA IT
Wil je meer weten over WIBA IT of onze specialisten? Laat je gegevens achter en Gregory neemt contact met je op.