Waarom WIBA IT?

Veel detacheerders zijn afhankelijk van eigen personeel die een kostenpost zijn totdat er een opdracht beschikbaar is. Als de opdracht dan wordt ingevuld kan men niet garanderen dat het de juiste kandidaat is voor de opdracht. Dát kan anders dacht Anne Willeboordse en hij richtte in 2007 WIBA IT op. Zijn doel met de onderneming was helder. Om als onafhankelijke detacheerder de beste match te verzorgen tussen vraag en aanbod op het gebied van IT professionals.
 

In het belang van de IT professional

WIBA IT werkt graag met ondernemende IT professionals. Als organisatie streven wij ernaar om de professionals zo veel mogelijk te ondersteunen in het werkproces. Wij assisteren namelijk ook bij nieuwe wet en regelgeving zoals de verschuiving naar Wet DBA. Daarnaast geloven wij dat een persoonlijke aanpak veel effectiever is. Daarom plannen wij ook graag een afspraak in met de professional om elkaar echt te leren kennen. Technieken en ervaringen uiten zich makkelijk op een CV maar een sprankelende persoonlijkheid helaas niet.
 

Partnership

Als organisatie kies je voor een detacheerder omdat nood hoog is. Het project heeft de kennis en ervaring nodig van een specialist om verder voltooid te worden. WIBA IT  begrijpt deze nood heel goed en streeft ernaar om binnen 24 uur de juiste kandidaat aan te bieden. Dit doen wij door op zoek te gaan naar de vraag achter de vraag. Met deze informatie gaan wij aan de slag. Na de zoektocht maken wij een selectie van de sollicitanten en deze beoordelen wij ook op de cruciale punten van de vacature. Hierdoor kunnen wij garanderen dat de klant niet verder hoeft te zoeken naar een specialist. Wij bieden immers een oplossing aan.
 

Kom met ons in contact!

Wil jij ook werken met een vooruitstrevende organisatie die zich elke dag volledig inzet voor haar klanten en ZZP’ers? Neem dan contact met ons op via info@wiba-it.nl of bel naar 010-8409999. ZZP’ers kunnen zich ook inschrijven voor opdrachten door op de knop rechts te drukken.


Waarom WIBA IT?

  • Onafhankelijke bemiddeling
  • Opdrachten van eindklanten
  • Snelle communicatie
  • Overzichtelijke contracten
  • Ondersteuning (startende) ZZP’ers
  • ZZP bemiddelaar van het Jaar!
Schrijf je nu in!

Meer weten?

Wij helpen u graag verder.
Laat uw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met u op.

Naam *

Email *

Bericht...

Vul de code in uit de afbeelding
captcha