Jij kan als de beste applicaties voor het web ontwikkelen. Jij bent niet alleen goed met frontend, maar ook met server-side. Jij bent zowel technisch als creatief sterk. Weet jij veel van HTML, Javascript, CSS, Java, PHP, .NET of een ander framework? Werk jij als freelancer en ben jij op zoek naar uitdagende vacatures voor een webdeveloper? Schrijf je dan in bij WIBA IT. Wij zijn een IT detachering bemiddelingsbureau voor zzp’ers en werken voor toonaangevende klanten als Rabobank, USG People, Provincie Gelderland, Kamer van Koophandel en meer.

De laatste technieken

Een webdeveloper moet van vele markten thuis zijn. Je moet onder andere verstand hebben van HTML, CSS, JavaScript, servers, databases en coderen. Een uitdagende functie dus. Een functie die je alleen kunt uitoefenen als je hart overstroomt van passie. Bij WIBA IT kom je in de unieke gelegenheid om met de nieuwste technieken te werken. WIBA IT werkt voor toonaangevende bedrijven die kwaliteit willen en daarom investeren in nieuwe technieken en technologieën.

Vergaande dienstverlening

Als webdeveloper ga jij multidisciplinair te werk. Dat geldt ook voor WIBA IT. Wij zorgen voor onze opdrachtgevers, maar houden ook de belangen van onze zzp’ers in de gaten. Daarom krijg je bij WIBA IT een vast contactpersoon. Dat maakt de communicatie een stuk eenvoudiger en persoonlijker. Je kunt bij jouw vaste contactpersoon terecht voor vragen over een opdracht, hulp bij je curriculum vitae of andere zaken. Het is slechts een voorbeeld van onze vergaande dienstverlening.

Webdeveloper gezocht

Ben jij iemand die graag werkt met de nieuwste technieken en gelukkig wordt van uitdagingen bij nieuwe opdrachtgevers? Dan verwelkomt WIBA IT jou graag. Schrijf je meteen in en blijf op de hoogte van nieuwe uitdagingen in jouw vakgebied. WIBA IT is altijd op zoek naar een goede webdeveloper.