◄ Terug naar het overzicht

Een FD Gazelle

Het jaar 2016 zal in de boeken gaan als een jaar vol met Awards en nominaties voor WIBA IT. Zojuist is bekend geworden dat de organisatie haarzelf een FD Gazelle mag noemen! WIBA IT is daardoor ook genomineerd voor de FD Gazellen Award – Middelgroot. Dit is de vierde Award nominatie in 2016 voor WIBA IT en daar zijn wij heel trots op!
 

Wat is de FD Gazelle Award?

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die de Het Financieele Dagblad (onderdeel van FD Mediagroep) uitreikt voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De genomineerde bedrijven worden beoordeeld aan de hand van strenge criteria.

Het hoofdcriterium is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar. De omzetgroei dient ononderbroken te zijn over de periode van drie jaar en in het eerste jaar bedraagt de omzet minimaal € 100.000. Het laatste jaar dient het nettoresultaat positief te zijn en in de voorgaande twee jaar is het bedrijf maximaal één jaar verlieslatend. De bedrijven dienen over de gehele onderzochte periode van drie jaar economisch actief te zijn, ofwel zijn op 1 januari 2013 al economisch actief. Lees hier meer over de criteria.
 

Uitreiking

De uitreiking is op dinsdag 22 november in Theater Amsterdam. Het team van WIBA IT kijkt er nu al naar uit en hoopt natuurlijk ook het felbegeerde beeldje van de bijbehorende nominatie mee naar huis te nemen op deze mooie dag!

fd_gaz_07_basis