◄ Terug naar het overzicht

Genomineerd voor de Staffing Awards 2016

Victor Mundi heeft een nieuwe editie aangekondigd van de Staffing Awards. Met trots mogen wij mededelen dat WIBA IT voor de tweede keer is genomineerd voor de Staffing Awards. Vorig jaar heeft WIBA IT de Award gewonnen voor Beste Detacheerder van 2015. Dit jaar zijn wij genomineerd in de categorie ZZP Bemiddeling. De uitreiking van deze mooie Award vind plaats in het Postillion Hotel in Amsterdam op 17 november tijdens de Dag van de Flexibele Arbeid.
 

ZZP Bemiddeling

Service, kwaliteit en tevredenheid zijn dé focuspunten van WIBA IT. Jaarlijks beoordelen tienduizenden opdrachtgevers, inleners, klanten, professionals, uitzendkrachten en zzp’ers genomineerde intermediairs. Iedere referentie die binnenkomt, wordt door Ratecard, een onafhankelijke, derde partij handmatig geverifieerd op basis van een data-analyse waarbij gekeken wordt naar de referent, de te beoordelen intermediair en de inhoud van de referentie zelf. Hierdoor is een onafhankelijke kwaliteitsmeting gegarandeerd en ontstaan betrouwbare cijfers.
 

Jury en recensies

De jury beoordeeld de genomineerden op basis van een aantal criteria. Deze criteria komen voort uit de recensies op Ratecard, een vragenlijst die de organisatie in moet vullen en een video-interview met de organisatie. Nadat deze drie pijlers zijn beoordeeld aan de hand van de gestelde criteria wordt er een eindoordeel opgesteld. De organisatie met de beste beoordeling wint de Award.
 

Wat kan jij doen?

Heb je zaken gedaan met WIBA IT of goed contact gehad met een medewerker van WIBA IT? Dan kan je de organisatie natuurlijk beoordelen via Ratecard. Het beoordelingsformulier vind je hier of via de volgende link: https://ratecard.io/wiba-it/review. Het beoordelen helpt ons enorm om onze dienstverlening alsmaar te verbeteren richting de klant en de ZZP’er. Elke beoordeling wordt dan ook zeer gewaardeerd door het hele team van WIBA IT.

email-footer-no1-staffing-awards-bigStaffingAwards_logo_500x163StaffingAwards2016