◄ Terug naar het overzicht

WIBA IT verkozen tot beste ZZP bemiddelaars van 2015

WIBA IT is verkozen tot de beste ZZP bemiddelaars van 2015, samen met onder andere Mekano Industrial en Harvey Nash. We werden tijdens de Staffing Awards uit 384 deelnemende organisaties verkozen tot een van de beste intermediairs van Nederland. De kwaliteit van onze organisatie blijkt uit referenties van meer dan 16.000 ZZP’ers en 4.800 opdrachtgevers, die onder andere oordeelden over de transparantie, de tarieven en de betalingstermijn.
De uitreiking van de Staffing Awards vond plaats op donderdag 17 september, waar we aanwezig waren in het Postillion om de uitkomst af te wachten. In 2014 behoorden we tot de top 5 bemiddelaars voor ZZP’ers binnen de IT-sector, inmiddels behoren we ook op algemene schaal tot de top van Nederland. Mekano Industrial ging er opnieuw met de eerste plaats vandoor, net als vorig jaar. Tijdens het evenement woonden we bovendien een workshop van Jeroen Sakkers bij, die de trends in de ZZP-markt voor 2017 aan het licht bracht en daarmee zorgde voor een belangrijke inspiratiebron om het de komende jaren nog beter te doen.

Beste bemiddelaars voor ZZP’ers

We zijn bij WIBA IT trots op het feit dat we tot de top 3 beste bemiddelaars voor ZZP’ers horen, dat is uiteindelijk immers de doelgroep waar we ons hard voor maken. We werken op een zoveel mogelijk transparante wijze en rekenen uiteraard scherpe tarieven. Daarnaast hanteren we een korte betalingstermijn, waardoor een groot aantal opdrachtgevers en ZZP’ers prettig zaken met ons doet.
Voor veel ZZP’ers zijn bemiddelaars een belangrijk acquisitiekanaal, omdat veel grote organisaties ervoor kiezen om de inhuur via een intermediair te verzorgen. Het is op die manier mogelijk om binnen de 1 miljoen ZZP’ers direct de juiste specialisten aan te spreken, terwijl de ZZP’er profiteert van goede contacten met grote organisaties. Wat dat betreft kunnen zowel ZZP’ers als grote ondernemingen profijt hebben van de rol van intermediairs, mits ze deze op de juiste wijze vervullen. We zijn blij met de erkenning tijdens de Staffing Awards, de plaats in de top 3 beste ZZP bemiddelaars van Nederland sterkt ons in de overtuiging dat we op de juiste weg zijn.

Vragenlijsten en beoordelingen door ZZP’ers

ZZP’ers en opdrachtgevers werden voor de Staffing Awards gevraagd een vragenlijst in te vullen en een beoordeling af te geven over de verschillende bemiddelaars. Beoordelingen op basis van transparantie, de tarieven en de betalingstermijn hebben uiteindelijk tot deze mooie uitslag geleid. We halen er bij WIBA IT de motivatie uit om het volgend jaar weer een stapje beter te doen, om ZZP’ers en opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en toegevoegde waarde te creëren.